…napok és képek

Keddnek álcázott csütörtök

K

Ma is csodálatos időre ébredtünk. Leviszi a fejed a szél, szőrösre áztatja a királyul belőtt frizurádat a sunyi szögből beeső, szemerkélő eső, a pára miatt hidegebbnek érzed az amúgy is pusztulatosan alacsony hőmérsékletet, szóval minden a legjobb; ha valaki szereti az őszt szörvájvör módban tolni.

És igen, pontosvesszőt használtam. Amire Vonnegut azt mondta, hogy a legfeleslegesebb írásjel a világon. Illetőleg egész pontosan az alábbi ekézés származik tőle.

Első szabály. Ne használjunk pontosvesszőt! A pontosvesszők transzvesztita hermafroditák, amik az égvilágon semmit nem jelentenek. Mindössze azt jelzik, hogy leírójuk járt egyetemre.

Nos, van ebben némi igazság, bár attól tartok, hogy a programozók vitatkoznának a kijelentésével. Oké, lehet, hogy nem pont a Python fejlesztők, de mondjuk az összes többi.

A végén kiderül, hogy Vonnegut stikában Python developer volt. Ejnye, Vonnegut!

Megpróbálom a mai, nem túl fényes napot szebbé varázsolni egy szenzációs tízóraival (tizenegyóraival): Razer egérpadon tálalt, ínyenc gyümölcssaláta (a kőbánya-kispesti zöldségestől), szmoggal meghintve. Irodai környezetben elfogyasztva a legfinomabb. Om-nom-nom.


Igény szerint pacallal bővíthető a menü.

Egészségünkre!

Írta: Szilvia512
…napok és képek

Szilvia512

Egy, a hétfőket hivatalból szerető, szkeptikus jogász-kocka. Aki egyébként nő. És szeret egészségesen élni. Meg futni is. Nagyon.

Insta

Images not found. This may be a temporary problem. Please try again soon.

Más blogok

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategóriák

Címkefelhő